آموزش فر دائم با محصولات لولن

آموزش فر دائم با محصولات لولن

 در این مقاله از سایت وبلاگ هومهر مطلبی در مورد آموزش فر دائم با محصولات لولن ارائه شده است ، همچنین برای مشاهده مقالات بیشتر میتوان در دسته آرایش مو از سایت وبلاگ هومهر بازدید نمائید. 

 

در زیر به توضیح مراخل فر دائم می پردازیم:

1. مو را از پشت سر تقسیم بندی می کنیم.

 تقسیم بندی مو

 

2. روی موی کاملا خشک، مواد شماره یک را روی لایه های نازک مو آغشته کرده و با بیگودی فر که روی آنرا با تکه کاغذی کوچک پر کرده ایم می پیچیم.

3. بعد از نیم ساعت یک بیگودی را باز کرده و چک می کنیم.

اگر کاملاخشک شده بود و حالت گرفته بود دو باره با بیگودی می پیچیم و کل موها رو با آب ولرم در حالی که بیگودیها روی مو هست می شوییم.

4. سپس آب مو را کامل با حوله گرفته و مواد خنثی کننده را با قیف روی تک تک بیگودیها میریزیم و بعد از نیم ساعت تمام بیگودیها را باز می کنیم و اضافه مواد شماره دو را روی کل موها ریخته و با انگشتان موها  را به سمت بالا حالا می دهیم (حالت چنگ زدن از نوک مو به سمت ریشه) و بعد از ده دقیقه با آب خالی شست و شو می دهیم.

 

نکات مهم در فر دائم:

 1. سه روز قرنطینه مو

2. منع رنگ حداقل تا ده روز

 

محصول مرتبط با مقاله

1. محصولات مراقبت موی لولان - LOLANE

نظر دادن

لطفا نطرات خود را در مورد مقاله و وب سایت درج نمائید

جدید ترین های اینستاگرام هومهر